Mental träning – NLP

Mental träning – NLP

30 minuters introduktion till NLP

Plågas du av oro? Rädsla? Negativa tankar, dåliga vanor eller oönskade beteenden?

NLP hjälper snabbare än många av de vanliga, klassiska terapierna.

NLP är för dig som vill förändra ett beteende, vana, eller bli av med rädslor, fobier och beroenden. För att du ska förstå hur en NLP behandling går till, erbjuder vi nu ett 30 minuters samtal med en NLP terapeut. Under detta samtal går vi igenom metoden, med fokus på hur den kan hjälpa just dig.
Till skillnad från andra terapiformer, märker man skillnad redan efter två tillfällen. Och de flesta blir av med sina problem efter tre gånger.

Vad är NLP?
Förkortningen står för Neuro Linguistisk Programmering. Kortfattat innebär det att vi använder språket för att programmera om hjärnan.
Tekniken är framtagen genom att titta på de bästa, mest framgångsrika terapeuterna, och härma deras beteenden och behandlingsmetoder. Sedan har man använt denna information för att forma en modell.

Hur går det till?
Vid första riktiga tillfället ses vi i 90 min och går först igenom vad du vill förändra. Sedan får du ligga ner och terapeuten leder dig in i en djupavslappning. I avslappnat tillstånd, går det sedan att arbeta med att förändra de motorvägar som skapats i hjärnan. Detta görs bl.a. med hjälp av visualisering.
När du ändrar sättet som DU ser på situationer, så kommer också situationerna att förändras.

Boka ditt första introduktionsmöte nu, och bestäm sedan om du vill gå vidare och prova på en riktig behandling.

Välj emellan ett telefonmöte eller kom till oss och träffa en terapeut.

PRIS: 200 kr