Coaching

All förändring tar tid, kraft och energi. Det är lätt att tappa motivation och riktning på vägen. När du ska genomföra en förändring i ditt liv kan det därför vara smart att ta hjälp av en Coach. 

Coaching hjälper dig att gå från ett nuläge till ett nytt önskat läge. Vad ditt nuläge är spelar egentligen ingen roll. Du får hjälp att hitta den rätta målbilden som motiverar just dig till en förändring i ditt liv oavsett om det gäller t ex karriär, hälsa, träning, kost, relationer, självkänsla eller stresshantering. Med hjälp av kraftfulla frågor får du tänka till och hitta din egen bästa väg. Din Coach stöttar dig på vägen, hjälper dig att undanröja hinder och utvärderar dina framsteg. 

Innan du börjar med coaching har vi ett 30 minuters samtal (på telefon, zoom eller på plats) som är helt gratis och förutsättningslöst. Under samtalet får du berätta vad dina mål med coachingen är samtidigt som coachen berättar mer om processen, hur många samtal som vi kanske ska börja med, plus all annan information som du behöver innan du sätter igång. Boka ditt samtal nu!

Ett vanligt upplägg för att fullfölja en förändring är en serie om 5 träffar a 55 min/gång, men du kan börja med att boka en session så gör vi tillsammans en plan som passar dina behov.

Priser:

750 kr/ 55 min
Paketpris 5 x 55 min 3 275 kr

Våra coacher

Karin Kavmark

Coach

073 987 00 96