Coaching

Motiverande samtal – samtalscoaching

Ibland kan det vara svårt att hitta motivationen att göra en förändring på egen hand. Även om du egentligen har alla svaren inom dig, så kanske du inte alltid tar de rätta besluten, de som leder dig emot personlig hälsa.

Vår coaching metod bygger på motiverande samtal (MI = motivational interviewing). Denna metod hjälper dig att få syn på din egen förmåga att förändra ditt liv. Med stöd av modeller och material som t.ex livshjul, personlighetstest och olika hemuppgifter, tar vi dig sedan successivt emot det mål du själv satt upp.

BLI DEN BÄSTA VERSIONEN AV DIG

Du har en vilja att utvecklas. Hur ser ditt högsta mål ut? Det genombrott du inte lyckats uppnå på egen hand? Och vad är det som håller dig tillbaka? Tänk vilka möjligheter som öppnar sig om du bara vågar lite mer. Utan att påverkas så mycket av vad andra tycker och tänker om dig.

När du släpper idén om att du måste prestera, och bara landar i att du är tillräcklig, så kommer kreativiteten att sätta fart och du kommer åstadkomma ännu mer på det sättet.

Innan du börjar med coaching har vi ett 30 minuters samtal (på telefon, skype eller på plats) som är helt gratis och förutsättningslöst. Under samtalet får du berätta vad dina mål med coachingen är samtidigt som coachen berättar mer om processen, hur många samtal som vi kanske ska börja med, plus all annan information som du behöver innan du sätter igång. Boka ditt samtal nu!